Després d’estar cuidant 24 hores al dia la insuficiència renal del nostre estimat Fèlix durant 2 mesos finalment entre llàgrimes ens va deixar.
Estàvem tan tristos que no ens volíem ni plantejar tenir un altre gatet, ja que no volíem passar pel mateix mal tràngol.  Però poc a poc vam creure que podíem donar una altra oportunitat.
Així va ser com a mitjans de novembre del 2011 ens vam posar en contacte amb CALDES ANIMAL i un matí de dissabte anàvem a veure els nostres candidats: un gat adult d’uns 2 anys i tres gatets de 2 mesos. Tot i que els gatets eren una autèntica monada en Teo (el gat adult) ja ens havia robat el cor. AIXI ÉS COM EN TEO VA APARÈIXER A LES NOSTRES VIDES.
En Teo és un gat pèl-roig (red tabby) preciós, segons ens va informar l’Helena duia 6 mesos controlat a una colònia de gats de carrer (possiblement havia estat perdut o abandonat) i a causa de ser tan sociable amb les persones, quan el van recollir per esterilitzar-lo no es van veure amb cor de tornar-lo a alliberar i així va passar a la casa d’acollida de la Sarai esperant a trobar una casa definitiva.
La mateixa tarda del dissabte que el vam anar a veure el teníem a casa i vam descobrir un nou amic, simpàtic, molt carinyós i sociable.
Cada dia ens sorprèn amb coses noves, com tots el gats és molt curiós i xafarder, les últimes trapelleries han estat aprendre a obrir els calaixos, intentar caçar els dibuixos animats a la tele, aprofitar qualsevol aixeta oberta per enfilar-se i jugar, es torna boig amb l’aigua!  Li encanten els cordills i es fa un fart de jugar amb qualsevol de les pilotes o joguines que té. Quan és hora de descansar es fa l’amo del sofà, o bé s’enfila al nostre llit i es posa entre els peus de tots dos a dormir.
En definitiva, animem a tothom que no es facin enrere pel fet d’adoptar un gat adult ja que la nostra experiència ha estat immillorable.
Gràcies CALDES ANIMAL, i molts ànims per continuar amb la vostra gran feina !!

Go to top