La historia de Cleo és la historia de tants i tants animals que van néixer amb la mala sort de caure en mans de gent que no els estima, sinó que només els veu com una eina per guanyar diners de manera indiscriminada i sense cap mirament.
Aquesta és la història de Cleo, una gateta Sphynx, que vivia amb un criador i tenia l’únic destí de tenir cadells per vendre. Però un dia va tenir la mala sort de tenir mastitis i la van haver d’operar traient-li les mames i, així,  com si d’una màquina espatllada es tractés van decidir desfer-se d’ella. 
Finalment, després de donar voltes de criador en criador, sempre en condicions de salut i higiene molt precàries va tenir la sort  d’arribar a una casa on la van acollir i, gràcies a l’amor i cuidats d'Isabel i al seva filla, van aconseguir recuperar-la fins que va arribar a casa nostra.

Després de conèixer la seva història i veure-la un dia vam decidir adoptar-la i completar la colònia de gats a casa (també adoptats de Caldes Animal). L’arribada de Cleo a casa va ser molt bona...al principi. Al tenir més gats, vam decidir tenir-la separada uns dies per fer l’adaptació més fiable. Quan semblava que tot anava bé i que l’adaptació seria fàcil va començar la III Guerra Mundial amb el meu pis com camp de batalla. Però amb molta paciència i tranquil•litat les coses es van anant posant al seu lloc i tant Cleo com els antics residents s’han acostumat a compartir espai i la pau ha retornat a casa...genial!

Cleo és una gateta molt especial. No només pel seu físic: no te pels, no te bigotis, les potes del darrera molt llargues, les orelles i els ulls desproporcionadament molt grans, etc.  Sinó també pel seu caràcter i comportament estrany i únic: et segueix a totes bandes, la crides i ve, la tens sempre a sobre, menja com un diplodocus, es posa a dos potes com un gos de les praderes, no te bigotis, sempre te una temperatura corporal propera a la ebullició (fet molt important a les nits d’hivern), es puja a la esquena com un lloro mentre estàs a l’ordinador, etc.
Amb tot això, Cleo (abreviatura de Cleopatra) ens ha robat el cor i a dia d’avui és la reina egipcia de la nostra casa.

Go to top