Per fi us puc explicar la historia d'en Garfield!!! amb aquest "peluche" com li dic a la intimitat, va ser amor a primera vista!!!!
Cada dia em miro el facebook de Caldes Animal, i aquell mes de desembre el vaig veure en ell, no m'el podia treure del cap... cada dia estava enganxada a la seva foto, fins que finalment vaig parlar amb la family si m'el deixaven adoptar, sobretot el marit... que em deia que ja teniem a la nostra princesa LLuna i que seria un problema, pero varem arribar a un tracte, ja que jo estava cada dia donant-li la vara... el tracte va ser fàcil, jo m'apuntava al gimnàs i ens quedavem al Garfield, així que vaig començar a preguntar per ell fins que va arribar el dia que el vàrem anar a conèixer a casa de Sarai, em va acabar de enamorar... lo mimoson que era, lo tranquil i aquells ulls grocs/verds, al nen li va encantar i al marit tambe :) aixi que vem signar el contracte d'acollida i cap a casa, la fase, mes complicada!!!

S'havia de coneixer amb la Yumi, la gosseta, i la LLuna la seva companya felina, amb la Yumi, bueno, reaccio gos/gat, bordar, i amb la LLuna..... aquesta va ser mes heavy, bufidos, baralles, etc.... ja us ho vaig estar comentant al facebook, però finalment es van fer amics!!!!

Tot i que encara tenen les seves discusions de parella, ara es porten molt be, surten i tot junts per la nit a donar un passeig i es fan besitos, i es netejen mutuament, encara que lo de compartir el llit nostre es una guerra, ja que ell es supermimos i sempre esta a sobre nostre, i a ella no la deixa estar al llit, es un possesiu!!!!! pero m'encanta.

Bé, ja vaig penjant alguna foto de tant en tant per a que estigueu al cas de els dos animals que vaig adoptar amb vosaltres i podeu anar fent el seguiment d'ells.
Us felicito per la vostra feina i que continueu sent com sou!!!

Una abraçada per tots vosaltres!!!

Go to top