Hola a tots i totes! Sóm l'Albert i l'Anabel.La nostra historia va començar a l'Agost del 2011. El dissabte just abans de marxar de vacances vam anar a portar menjar i alguna coseta a caldes animal. Quan ja érem a punt de marxar, l'Albert va creuar la mirada amb la Ona ( allà dita Tina). Varem marxar cap a casa i durant tota la tarda vam estar pensant en adoptar a l'Ona. Ja teníem dos gossos més, el Beethoven i l'Asia, i per tan havíem d'anar amb compte ja que l'Asia era molt dominant. Després de donar-hi moltes voltes vam trucar a la Cristina i vam quedar que aniríem diumenge, just abans de marxar a veure si l'Asia i l'Ona podien ser compatibles. Durant aquella nit varem passar molts nervis, però finalment va arribar el dia, vam pujar cap a la protectora, allà ens esperava l'Ona.

Vam sortir a passejar i la primera impressió no va ser gaire bona, ja que l'Asia marcava molt a la Ona. L'Ona no havia estat els 20 dies reglamentaris a la gossera encara per poder ser adoptada, però vam demanar poder-nos-la emportar, ja que podríem estar 24 hores amb elles. Així doncs aquell mateix matí marxàvem tots 4 de vacances a l'Escala!! Els primers dies fins i tot havien de dormir lligades una a cada costat de la pota del llit per por a que es mosseguessin.

Però al cap de 3 dies, només tres dies! Ja jugaven juntes pel jardí!!! Va ser un moment molt important per a nosaltres. Des d'aleshores, són dos gossetes inseparables, no poden viure l'una sense l'altre! L'Ona a ajudat molt a l'Asia, ja que ara es del tot sociable amb altres gossos i l'Asia a ajudat a l'Ona a superar moltes de les pors que tenia!

Animem a tothom a adoptar a tots aquests gossets que tan o necessiten, és una experiència inoblidable! Gràcies a caldes animal per donar una vida millor a tots aquests gossos i gats que tan o necessiten!

Un petonet de de part de l'Ona, l'Asia, l'Albert i L'Anabel!

Go to top