Tot va començar un diumenge de Setembre del 2012 quan, després de 2 anys d’estar sense la companyia de la inoblidable Tara, i entrar diàriament a la web de la protectora, no vam poder resistir-nos a anar a veure al Beni, un gos que havíem trobat el divendres. Però inesperadament, en arribar al refugi, una mirada del LAOS (allà dit Scotty) va ser suficient per robar-nos el cor. Diuen que són els gossos els que trien als amos; dons el Laos ens demanava a crits que el duguéssim a casa amb nosaltres.

Era un cadell enorme, preciós, i amb una infecció molt forta d’oïda intern que necessitava medicació diaria, però això no va ser cap impediment per adoptar-lo. El Laos (perquè és LAOS-tia!!!), ha resultat ser un regal per a la nostra família. És sord, sí, completament sord, però és la cosa més maca i més bona que haguem vist mai. El fa especial i és increïblement llest. Tot i ser un cadell, des del primer dia s’ha portat genial.

És el despertador de la casa, potser no cal llevar-nos tan d’hora Laos!!! Però ho fa perquè li encanta estar amb nosaltres i perquè el torna boig sortir a jugar amb els altres gossos, tot i què quan el veuen tan gran s’espantin i el deixin plorant amb ganes de jugar...però ho entenem. Esperem que continuï així de divertit i carinyós. Estem molt feliços de tenir-lo amb nosaltres.

Sols ens queda animar-vos a adoptar un animal, són tan agraïts!!

Gràcies a Caldes Animal per la vostre tasca i en especial a la Carol per animar-nos cada dia.


José, Ana, Marta y Laos....

Go to top