De sempre m’han agradat molt els animals i portava  temps buscant una protectora on col•laborar, havia escrit moltes vegades al CAD de Granollers i mai em contestaven..  Vaig fer una nova cerca a Google, i em va aparèixer Caldes Animal.. moltes vegades ho havia fet i no trobava res, aquesta vegada si, eren un grup petit, bastant nou, i encara  portaven poc a Internet. 

Em vaig posar en contacte amb ells i de seguida em van contestar oferint-me col•laborar de moltes  i diverses formes (anar a passejar amb els gossos, fer de casa d’acollida, ajudar amb el control de colònies de gats de carrer,  netejar les instal•lacions, donar-li el menjar als gossos i gats, fent difusió..) i vaig quedar amb ells per començar.

Quan vaig arribar em van presentar als gossos i gats que hi havien en aquell moment, com ara  la  WENDY, la TULA, el XULO, el ROC, la BOIRA, el GARFIELD, el TIGER, el TWIST,  tots ells em van  donar una bona benvinguda, i el Jordi, el primer voluntari que vaig conèixer i que em va ensenyar el funcionament de la prote, fent que em sentis una mes del grup, gràcies Jordi.

Ja han passat uns anyets allò, durant aquest temps em viscut moltes histories, la majoria amb finals feliços i alguna de dolenta es clar, però sempre intentant fer el millor pels nostres peluts. Ells t’ho donen tot, i es mereixen molt més del que els hi podem oferir a la prote.

Moltes coses han canviat des de llavors, totes a millor, gràcies als voluntaris i socis, els nostres peluts mengen millor que mai, surten més sovint de passeig, dormen a unes gàbies molt més amples i còmodes, i tenen millor qualitat de vida el temps que passen amb nosaltres en espera d’una família que els estimi.

Si t’agraden els animals, i vols col•laborar amb nosaltres no ho dubtis, t’esperem!   La satisfacció personal que et donen no es pot comprar amb res.

Go to top