L’EDI, al igual que molts dels gossos que han arribat a Caldes Animal, és un gos de caçador. I, com aquests, presenta símptomes clars d’aquests gossos: dolent estat de salut, poca sociabilització i molta, molta por. Si en altres casos, com el BANSI el problema principal venia derivat del seu estat de salut, en el cas de l’EDI destaca la seva edat. És un gos sènior, possiblement més de 9 o 10 anys.

Així que, després de tota una vida, o mala vida, treballant per un caçador sense ànima, quan és massa gran per caçar és abandonat a la seva sort... que en la majoria del cassos es troba sota les rodes d’un cotxe o mort de gana.

Per sort, vam poder trobar a l’EDI abans d’alguna desgràcia.

El primer dia, veure l’EDI et trencava el cor. Veure un gos tant gran, amb molta por i molt descuidat era molt trist. Però aviat vam veure que dintre seu hi havia un gos que volia viure, que volia ser feliç i, sobretot, volia estimar i ésser estimat.

Després de comprovar que estava bé de salut, tots els esforços els vam centrar en fer-lo feliç i fer que visqués com mai ho havia fet.... en un ambient tranquil, amb amor, respecte i companys de jocs. De fet, van ser els seus compis els que més van ajudar a EDI. Gossets joves i divertits com ARES, VERA i BANSI van ensenyar a EDI a gaudir del pati, d’una passejada, etc.

En aquestes passejades l’EDI és molt feliç, sobretot quan el treuen a passejar famílies amb nens. Amb els que connecta d’una manera increïble.

A dia d’avui l’EDI és un gos molt feliç que gaudeix d’una vida que mai va gaudir i està a l’espera d’una família que li doni l’oportunitat de passar els seus últims anys, que encara poden ser molts, en una família.

Go to top