L'arribada d'un gos a una protectora normalment produeix un gran estrès a l'animal. Ja sigui per una mala vida, la qual fa que al gos li costi fiar-se de gent que no coneix, o també pel contrari, perquè l'animal esta acostumat a estar en una família i de sobte es troba entre reixes i sense saber per què. El fet d'estar en un lloc completament nou és un desencadenant d'aquest estrès i això provoca que a molts gossos els costi adaptar-se a la vida de la protectora.  I, encara que els responsables i voluntaris intentem que l'adaptació sigui el mes ràpida possible, moltes vegades solament el temps ho aconsegueix.
 
En altres casos, no obstant això, l'adaptació de l'animal a la seva nova vida és instantània i aquest és el cas d’en BUNDO.
  
En BUNDO va arribar a Caldes Animal al gener del 2013. Quan ho vam veure ens vam adonar de seguida que  era un cadell dins el cos d'un adult. El seu caràcter, des del principi, ha estat de confiança total amb tot el que se li apropa, a més de voler jugar a tota hora!  
 
Aquest caràcter ha fet que en BUNDO s'adapti molt ràpidament a la vida diària de la protectora i s'hagi convertit en el preferit de molts per sortir de passeig. Ja que, encara que sigui jove i juganer, en el passeig és un excel·lent company. És molt graciós veure com passeja i de sobte es gira cap a tu i se’t tira al damunt per demanar  carícies.

El seu gran caràcter, ha fet que BUNDO hagi gaudit de diversos companys en la protectora. La seva primera companya va ser l’ARES amb la qual es passava llargues hores jugant tant dins de la seva gàbia com al pati. Per sort, l’ARES va ser adoptada al poc temps i en BUNDO va passar a ser el company d’en LUCK amb el qual es divertia molt. Actualment viu, juga i gaudeix en companyia d’en WILLY, amb qui passa els seus dies esperant una família a la qual entregar  el seu grandíssim cor. El vols conèixer??

Go to top