Quan el nostre gat de 16 anys va morir, em va quedar un gran buit. Ja no ens saludava al entrar a casa, ja no voltava per totes les habitacions ni dormia als nostres llits, ni ens feia companya al sofà i sobretot, no el podia acariciar mes, i a les meves mans les faltava el tacte del seu pelatge. Però no volia omplir de seguida aquest buit amb un altre animal a casa, perquè pensava que era més adequat passar el dol.

Durant aquest temps de patiment em vaig posar en contacte amb la Protectora de Caldes per veure si d'alguna manera, molt egoista, podia tornar a tenir relació amb uns animals peluts.

El primer dia a Caldes Animal vaig anar a caminar amb quatre gossos maquíssim i un d'ells va ser adoptat aquella mateixa tarda, la qual cosa em va omplir d’alegria. L'endemà hi vaig tornar i em van presentar també els gats. Es quan vaig decidir fer totes dues coses, cuidar gats i passejar gossos.

Això va ser fa va un any i mig. Des de llavors vaig a Caldes Animal regularment a ajudar a cuidar aquests animals meravellosos que van tenir la mala sort de ser abandonats.

Conèixer cadascú pel seu nom i el seu caràcter m'omple de satisfacció. I quan un d'ells és adoptat estic molt feliç, encara que després el trobi a faltar. A vegades tinc sort i veig un dels gossos adoptats passejant pel carrer amb la seva nova família. Les famílies adoptants també envien fotos, per mostrar-nos que feliços que són.

És clar, jo també vaig adoptar dos gats de Caldes Animal. La gateta Mimu que va tenir poques setmanes de vida quan va ser trobada per una noia, i que estava al costat del seu germanet mort amb molta gana, set i una conjuntivitis. La vam acollir de seguida a casa meva per donar-li totes les cures necessàries i li vam agafar molt d'afecte. La Mimu es va quedar amb nosaltres i la vam
adoptar. També vam acollir uns altres gats a casa per cuidar-los i curar-los mentres estaven malats.

Després d'un any vam adoptar un altre gat. En Misifú que estava a casa d'un senyor malalt i que no ho podia atendre més. Així la Mimu ara té un company per jugar i com s'ho passen de bé!!!

Go to top