La GOLDA és tota una dama: amable, tranquil·la, simpàtica i molt afectuosa.  GOLDA va arribar a La Prote amb una edat avançada, i encara que no sabem la raó, estem segurs que no es va escapar. Així que o bé algú la va abandonar després d’una vida de lleialtat i amor no correspost. O bé, era d’un caçador, col·lectiu detestable, que la va considerar massa gran per criar noves generacions de gossos maltractats. Fos com fos, GOLDA va arribar a nosaltres i, de seguida va brillar amb llum pròpia, com l’or, que és el material del seu cor.

La nostra GOLDA va tenir la sort de ser adoptada fa dos anys en companyia d’un altre gos de La Prote, en ROCKY. Però, per desgràcia, després de dos anys feliços amb la seva família van haver de retornar. La família adoptiva va patir els efectes de la crisis i, davant el perill d’abandonament o altres conseqüències, vam decidir que retornés.

Una vegada amb nosaltres, GOLDA no va presentar cap problema d’adaptació i va tornar a ser la gossa de sempre: súper afectuosa, tranqui-la i simpàtica. I, encara que no te ni la vista ni l’oida perfecta, la nostra GOLDA és tot un tresor.

Go to top