En TASH és un gos molt i molt maco i súper divertit i afectuós. Amb un cos estilitzat de color negre, sembla un creuament entre un llebrer (galgo) i un labrador. I sembla que de tots dos ha tret lo millor... el bon caràcter del labrador i l’agilitat i cos estilitzat del llebrer. És a dir, un gos increïble.

En Tash va ser un regal d'amor d'uns fills a un pare. Desgraciadament, el pare va morir i l'egoïsme dels humans va fer fora de casa seva aquests fills i , per descomptat, en Tash.  Ells fills van lluitar per aconseguir una casa pel gos, una nova família i finalment, van trobar algú que, creien, era de confiança. Però sembla ser que no va ser així i, per a la seva sorpresa, en Tash va acabar a la prote. 

A La Prote, en TASH és tot un amor de gos. Li encanten les carícies dels voluntaris, jugar i córrer als patis amb els altres gossos, sobretot amb la LUNA, una cadelleta de 4 mesos,  i passejar pels entorns olorant les flors.

Si estàs buscant un gos jove, actiu, divertit, afectuós i simpàtic.... en TASH és ideal! Anima’t i vine a conèixer al teu futur millor amic!

Go to top