Aquest és el diari d'en THOR.... un pastor alemany molt maco que vam trobar en unes condicions molt i molt precàries. Amb aquest diari volem compartir amb tothom la seva evolució.
Esperem que us agradi seguir les evolucions del THOR i, si us animeu, vingueu a gaudir amb ell o els seus amics peluts de La Prote.

 


 

25 febrer 2014

En THOR va arribar a la Prote en un estat molt lamentable. Físicament mostrava molts problemes al pel, molt i molt prim i brut, A més a més, estava sense força. No podia estar d’en peus molta estona.  

Una vegada a l’interior de la seva canera va anar a al recó on estava el seu llitet preparat i allà es va quedar. Sense moure’s i sense fer cas a ningú. Semblava que només volia descansar. Així que vam decidir deixar-lo tranquil.

Aquell mateix dia ja va menjar una mica.

Com sempre fem, quan arriba un animal a La Prote li passem el lector de xip per si tenim sort, cosa que passa poc sovint. En aquest cas, de manera sorprenent, en THOR tenia XIP! Així que vam trucar repetidament però no vam rebre resposta. Esperem que demà vagi millor...

 


 

26 febrer 2014

El segon dia de THOR a la Prote no ha presentat grans millores en el seu estat. Encara que està una mica més actiu i animat, encara presenta un estat físic molt dolent i li manquen les forces.

Una vegada sabíem que en THOR tenia XIP, el seu segon dia a la protectora va ser el dia per intentar localitzar al propietari i investigar què havia passat per acabar així. Es va perdre? El van abandonar?

Finalment, vam aconseguir parlar amb el propietari que ens va dir que, encara que el gos estava al seu nom, era de la seva exdona. Qui, havia marxat a viure a Andalusia i, enlloc d’emportar-se e gos el va donar a una altra persona. Aquesta ens va informar que en THOR tenia Leishmania (una leishmània no controlada explicava el seu estat lamentable).

Però, això no acaba aquí. Aquesta segona propietària es va canviar de casa i va decidir regalar el gos als nous inquilins.... els tercers propietaris!!!!!

Encara que vam intentar localitzar a aquest últims... ja no ha estat possible. Ho continuarem intentat els propers dies.

 


 

27 febrer 2014

Avui han vingut els veterinaris i han estat una bona estona amb el THOR. Després de la revisió ens han donat els resultats. Com ja sabíem per la segona propietària, en THOR té leishmània. Però, paral·lelament, ens han comunicat que també està molt anèmic.

A l’espera dels resultats definitius ens fa patir que la leishmània s’hagi estès als òrgans interns, un fet molt negatiu i gairebé sempre mortal. Per sort, els òrgans interns estan bé!!!!

 


 

28 febrer 2014

Fa 4 dies que THOR està amb nosaltres. Avui esperàvem que estigués millor, però no és així. Te hipotèrmia (36,7 graus) degut a l’anèmia i necessita escalfor.

Hem estat buscant un vestit que li anés bé, però per desgràcia no en teníem cap. Així que, com si de McGyver es tractés li hem fet un amb unes mantes... I li queda bé!!! Mira que és maco!!!

Encara que està baix de forces, la seva mirada ha canviat una mica. Ara ens mira amb més confiança. Creiem que ha entès que el cuidarem i estimarem com ell es mereix.

 


 

01 de març 2014
La temperatura de THOR ha baixat una mica, però encara no està del tot bé. Així que continuarà un dia més a una sala més tranquil·la i, sobretot, amb una temperatura més alta. Esperem que en pocs dies millori més.

El seu caràcter és, dia a dia, més confiat.

 


 

02 març 2014

Avui en THOR ha sortit a passejar al voltant del centre. Encara no està per fer grans passejades, però olorar coses noves i tenir noves sensacions és bo per ell, a nivell psíquic i físic.
Mentre passava a prop dels nirvana ha connectat molt bé amb l'STITCH, el cadell que viu amb CHARLIE. Tots dos s'han apropat i l'STITCH li ha donat una llepada entre les orelles. Sense dubtes, a THOR li ha agradat aquest contacte. 
Amb això fem un pas més en la seva rehabilitació física i psíquica.

 


04 març 2014

Avui THOR està molt millor. Ja no te la cara tan inflada i està recuperant mica a mica les forces. De fet, quan entres a veure'l ja mou la cua i, si t'apropes molt, et dona petonets a la cara. Li encanten els mimitos i les carícies.

Encara que l'energia encara no és total, al THOR li encanta sortir a passejar. I quan veu la corretja s'anima molt, s'aixeca molt ràpid i l'agafa amb la boca com dient.. "Vinga! anem a donar una volta".

Amb el menjar en THOR és tot un sibarita. Li encanta la llauneta i ell gall d'indi i no tant el pinso o l’arròs. I, com encara està en recuperació nosaltres el mimem tot el que podem.

Encara te una mica de fred i continua amb el seu vestidet casolà. Però avui li hem dit que una voluntària li ha comprat un vestit molt xulo i ens ha mirat molt content com si ho hagués entès. Segur que el dia que li portin estarà súper maco i molt content. A qui no li agrada rebre regals???

 05 març 2014

Avui ha arribat el vestit nou pel THOR. Li ha portat una voluntària molt especial, l'Annabel López... MOLTES GRÀCIES per preocupar-te pel Thor.
El vestit li queda genial, sembla que li han fet especialment per ell. Que maco està!! I que content s'ha posat!!!!

I a més d’estar molt maco, el nou vestit fa possible que millori la seva temperatura i, amb això la seva recuperació sigui més ràpida i segura.

Amb gent així la vida dels més necessitats és més fàcil i feliç.

 

 
06 març 2014

Avui en THOR ha tornat a sortir a fer una volteta i prendre una mica el sol. Li agrada molt caminar, olorar i anar a veure als altres gossets i voluntaris de La Prote.

Avui fa 11 dies que THOR està amb nosaltres i el canvi ha estat espectacular. No només físicament, sinó també psicològic. Esperem que la seva recuperació continuï en aquest ritme i en breu estigui completament recuperat.

 


 

14 març 2014
Aquest matí en THOR està pitjor. ha vomitat dos vegades i no te gaire força. Estem preocupats per ell!!!

Aquesta tarda vindrà el veterinari al centre per fer-li anàlisis i un reconeixement. Esperem que no sigui res greu. Sinó l'haurem d'ingressar uns dies.

Estem segurs que no serà res greu i, si la cosa es posa malament... entre tots i la seva força i ganes de viure aconseguirem remuntar.

ÀNIMS THOR!!!

Al final, després de la visita del veterinari s'ha decidit que era necessari ingressar-lo.


 

15 de març 2014

En Thor està ingressat a la clinica de moment molt be, ha menjat i no ha vomitat. Ha sortit al pati i tot be. de moment li han donat menjar normal, perquè no sabien si menjaria i que dema ja li donaran un menjar mes específic, tipus renal. De medicament li estan donant un protector i el de la Leishmania. Que de moment les primeres 12 hores molt be, però que a partir de les 48h es quan es podrà valorar millor.

 


 

16 de març 2014

Tot igual amb THOR. Menja, poquet, però va menjant i no vomita. Segueix amb el mateix tractament, protector i el de la Leishmania.

 


 

17 de març 2014

En THOR ja està a La Prote. Ha de menjar varios cops al dia, menys quantitat però més vegades i se li ha canviat la medicació.
Avui estava molt animat, anava mossegant la corretja per sortir de l'hospital. La veterinària ens ha dit que era un "terremoto", el tio volia estar de passeig per no haver d'entrar a la gabia hospitalària i portava campana perquè s'intentava treure la via del suero!!!!!!!!!
És una gran alegria veure com es recupera poc a poc....


 

21 de març 2014

En THOR està una mica millor. De fet, està millor psicològica que físicament. Ell vol fer coses i s'anima ràpid però el seu cos encara no l'acompanya... està dèbil.

Avui ha sortit a fer un passeig pels voltants de La Prote i ha gaudit molt. Li agrada molt passejar, olorar i caminar de manera tranquil·la.

Una anècdota del passeig... En THOR ha decidit, en un moment, que volia anar cap a un lloc on havia aigua estancada. Però com no volem que vegi coses rares, nosaltres no voleim anar cap allà. Doncs en THOR s'ha clavat al terra i no havia manera que caminés... que tossut!!! Al final, fent-li mimitos i a poc a poc hem aconseguit que es mogui.

Durant el passeig, en THOR ha rebut la seva dosis de mimitos i ell ha respòs com sempre... donant molts petons.

 

 

 

 

Go to top