Ankara la va recollir  del carrer una voluntària. Va veure aquella gateta d´uns 3 mesos, tan prima i malalta, que no va dubtar a agafar-la i portar-la a la veterinària.

Estava encostipada i anava amb el cap tort fet que li feia caminar en cercles i molt desorientada.

Malgrat tot això, quan t’apropaves a ella i l’acariciaves no parava de ronronejar i demanar mimitos.

 

Després de la seva visita al veterinari, vam saber que la causa d´anar amb el cap tort, era una otitis molt forta que implicava, a més a més,  un procés dolorós i molt molest.

 

Gràcies al treball dels voluntaris, l’ANKRA es va recuperar del seu encostipat, la otitis va començar a remitir i va començar a caminar millor, però encara amb el cap una mica tort. Aquest procés va millorar molt gràcies a una família que es va oferir a acollir-la temporalment, on la van continuar medicant i fent cures als oïdes. Gràcies a les cases d’acollida és possible recuperar de millor manera als animals més necessitats.   

 

Després de tot el procés veterinari, l’ANKARA va millorar molt però, per desgràcia, a causa de l’otitis, es va quedar sorda.

 

Però aquest fet no fa que ANKARA sigui una gata poc adoptable o una gata amb alguna tara.... l’ANKARA és una gateta increïblement afectuosa i simpàtica que pot tenir una vida normal.  De fet, al fallar-li les orelles aguditza els sentits de la vista i l'olfacte. És d’aquesta manera, una gata  perfecta que només necessita una família tant especial com ella. Que vegin en ANKARA una força de superació i un amor que segur els inspirarà.

 

Conviure amb ANKARA, o un altre gat sord, és molt fàcil i només cal tenir present algunes petites coses: 

- El primer que has de fer és MANTENIR DINS LA CASA . Encara que tingui una visió i olfacte excel·lent, al no escoltar bé la fa presa fàcil per a qualsevol tragèdia .

- Segueix la rutina.

- Sent les vibracions : Encara que no escolti els sorolls , si camines amb pas ferm el gatet sabrà que estàs en l'àrea.

- Per cridar la seva atenció : Prendre i apagar els llums li cridarà l' atenció. Potser és una bona tècnica perquè sàpiga que és la seva hora de dinar . Encara que sabem que el seu rellotge interior funciona amb sons o sense.

- Xiuxiueja i dóna-li afecte: Aguditza el sentit del tacte. Dóna-li més afecte. El vent que produeixes amb les teves paraules servirà com vibració i sabrà que li estàs parlant.

Go to top