La TANITA va aparèixer un dia en un pati d’una casa de Caldes on hi havia una colònia, no sabem de on va sortir, segurament la devien abandonar ja des de petita potser fruit d’algun embaràs no desitjat d’una gat d’algun propietari irresponsable que devia pensar que si hi havia més gats ja s’espavilaria…. Però com passa sempre, aquesta no es la realitat. Era massa petita per sobreviure-hi, així que va arribar a la protectora en espera d’alguna família que l’estimi tal com es mereix.

La seva adaptació no va ser fàcil. TANITA tenia molta por de tothom. S’amagava i no volia rebre les carícies que altres dels seus companys volien. Poc a poc, amb l’esforç i estima dels voluntaris, la TANITA ha començat a canviar i es mostra més confiada i sociable.

Físicament,  TANITA es una gata tricolor preciosa. El seu caràcter és molt tranquil i  gaudeix de la companyia dels altres gats de la Prote, sempre esperant en un segon pla que li caigui alguna carícia.

TANITA necessita una família tant maca i especial com ella. Que sàpiga respectar-la i guanyar-se el seu amor poc a poc. Perquè si el que costa es gaudeix més... rebre l’amor de la TANITA és tot un regal!

Go to top