Aquest és el diari d'en CHIMO.... un gatet molt maco que vam trobar en unes condicions molt i molt precàries. Amb aquest diari volem compartir amb tothom la seva evolució.
Esperem que us agradi seguir les evolucions del CHIMO i, si us animeu, vingueu a gaudir amb ell o els seus amics peluts de La Prote.

 9 de març 2014

Hem rebut la trucada d'una dona de Caldes que ha trobat al carrer al mig del poble un gat amb una ferida a la cua. Una voluntària ha anat a buscar-lo i li hem preparat  una gàbia gran on entra el sol i pot estar tranquil.

Allà pot menjar i descansar. De seguida hem vist  que és molt carinyós i no para de cridar l'atenció miolant. Degut al seu estat hem decidit que cal que rebi atenció veterinària de manera urgent.

En CHIMO està molt prim i te la cua molt malament, fet que impossibilita aixecar-li per veure si és mascle o femella. Així que al principi hem cregut que era una femella i li hem anomenat Daina.

 

 10 de març 2014

Sembla que en CHIMO ha passat bona nit. Menja molt ja que ho necessitava. Al mati ens ha semblat que no havia empitjorat i com que el veiem bastant eixerit, menjant i demanat carícies hem pensat que podríem esperar fins l'endemà que el veiés un veterinari.

Però a la tarda ens hem espantat, la ferida de la cua està fatal. Havia pus i fa una olor molt dolenta. Li deu fer molt dolor. Però com que els gats son molt forts, en CHIMO no s’ha queixat dels dolors... tot el contrari, continua sent molt afectuós.

Tot i així hem decidit portar-lo al veterinari a corre-cuita i no esperar més. En CHIMO es tan bo que el fet de viatjar en cotxe no li representava cap problema. Es més, és va quedar adormit.

Una vegada  a la clínica, el veterinari només fer-li una ullada ha dit que estava molt malament i que s'havia d'amputar la cua.

És perillós esperar, una gangrena podria provocar-li la mort en poc temps. Li han posat una injecció per sedar-lo i ha començat l'intervencio quirúrgica.
  11 de març 2014

El veterinari ens informa que tot ha anat bé però encara se'l havia de quedar 2 dies més a la clínica perquè en CHIMO té anèmia i hipotèrmia. Esta molt dèbil. Però per sort menja,  i bastant.

Ahhhh i que és un mascle!!! Li hem posat CHIMO!

 
12 de març 2014
Estem ansiosos pensant en  demà. A quina hora arribarà en Chimo? Com estarà? Com se'l veurà sense cua? Hem anat a comprar unes llaunes i un pinso especials que tinguin molt de ferro per l'anèmia.
Tenim moltes ganes de veur'l i de acariciar-lo!!!

 


 

13 de març 2014
Després d'estar dos dies amb sèrum posat a la clínica veterinària, en CHIMO ha tornat a La Prote. Està sense cua, bé, només li queda un tros petit. Ara toca fer-li una cura cada dia perquè es tanqui bé la ferida de l'amputació. No s'ha queixat de res quan li hem posat l’antisèptic. És tan bo!

Encara està molt primet.  Li hem posat una llauneta i se l'ha menjat de seguida. Ara toca recuperar-se!

Està mes mimós que mai. Per això ja l'hem acariciat força i li hem fet molts petons per tal que es recuperi aviat. Entre tots ho aconseguirem...

 


 

15.03.2014

Avui de bon matí en CHIMO ja estava prenent el solete. Com que tenia hipotèrmia li va molt bé escalfar-se al sol.

Quan ens ha vist ha vingut de seguida a saludar-nos. Està molt pendent de la gent i de tot el que passa fora de la seva gàbia.

Li hem fet la cura de la ferida. Esperem que quan es hagi curat li surti el pelatge de nou.

Ha menjat també avui la llauneta sencera. A veure si engreixa una mica més. Encara esta molt prim.

Després d'això  li hem mimat una bona estona.  Està per menjar-se’l!!!!

 17 de març 2014

Avui fa una setmana de l'operació d'en CHIMO.
Quan hem entrat a veure'l hem vist que estava tombat prenent el sol i l'estava tocant una miqueta l'aire. Només entrar ha vingut alegrement a saludar-nos.
Cada dia se'l veu millor. Quan comences a acariciar-lo li agrada molt i ronrroneja. És curiós que quan té companyia d'algun voluntari es posa a menjar pinso. Avui un dels voluntaris li ha començat a donar granets de pinso a la boca i li ha agradat molt.
És un gat d'allò més carinyós i molt especial!

 


 

19 de març 2014

Quina sorpresa hem tingut avui!!! Ha aparegut la família d'en CHIMO!!!!! Han vingut a veure'l i tothom s'ha emocionat molt!!!

Quina sort!!! En CHIMO torna a casa seva on tornarà a ser feliç!

 


 

Amb la marxa de CHIMO a casa seva acaba el nostre siari d'en CHIMO. Esperem us hagui agradat seguir la seva evolució i, de manera paral·lela coneixe el treball diari d'una protectora.

 

 

Go to top