Des de que tinc memòria m'han agradat molt els animals. Concretament, sempre he sentit devoció pels gats.
Recordo que quan era petita i anava caminant pel meu barri amb els meus pares i veiem algun gat els hi deia, "si no es de ningú el podem cuidar nosaltres". No va ser fins els 10 anys que em van deixar tenir un gat a casa.

Des de que vaig començar a tenir gats, cuidar-los, mimar-los i veure'ls créixer vaig saber que ja no podria viure sense animals.

Quan ja vaig anar creixent i madurant vaig pensar que podia fer més pels animals. Tenia pensat ajudar a alguna protectora sent voluntària.


Per casualitat, la meva parella va trobar informació sobre Caldes Animal i em va animar a enviar un email oferint-me com a voluntària. Em van contestar molt amablement i de manera ràpida. Aquella mateixa setmana vaig anar a La Prote per primera vegada.

Quan vaig entrar i vaig veure els animals, les instal·lacions, les persones que allà estaven vaig saber que havia estat una gran sort haver trobat la protectora.


Una de les coses que he descobert a La Prote es que m'agraden molt els gossos i que sortir a passejar amb ells és una de les millors coses que faig durant la setmana.


Des de que sóc voluntària em sento molt més feliç veient que ajudo i animo a tothom a visitar-la i ser soci, voluntari, casa d'acollida...hi ha moltes opcions per poder ajudar.

Caldes animal és un lloc molt especial.

Emma Varon

Go to top