La història de la BEKA és un clar exemple de la gran e important tasca que La Prote realitza en la gestió de diferents colònies de gats de carrer.

La BEKA va arribar d'una de les nostres colònies de gats controlades a Caldes. Tenia una ferida infectada molt gran a la galta i l’ull de la seva part dreta i, ràpidament, la vam haver  de portar al veterinari per curar-la.

BEKA s’està recuperant molt bé de tots aquest problemes, encara que ha perdut la visió de l’ull esquerra. Fet que no l’impossibilita per dur a terme cap activitat, en la seva salut general, ni amb les ganes de ser feliç. Tot el contrari!!!!

És evident que aquesta gata ha viscut una vida molt dura al carrer. Encara que se'ls dóna de menjar i aigua no es gens fàcil pels gats viure  al carrer sotmesos a la pluja, al vent, al fred, a baralles amb altres gats, trobades amb gossos i moltes coses dolentes més. No te res a veure amb viure a una casa  amb un llitet calent, amb atenció constant a la salut, amb un menjar adequat, amb joguines, i per descomptat amb molt d'amor de gent carinyosa.

BEKA és una gata velleta, bona i molt valenta. Degut al seu passat a la colònia, la seva relació amb els voluntaris és encara poqueta, encara que millora dia a dia. Actualment es mostra tímida i s'amaga al seu cau, però si t'asseus al seu costat  i t'esperes un moment, treu el cap perquè li facis unes carícies i carantoines. Quin amor de gateta!!! Et trenca el cor veure la seva voluntat i ganes de superació.

Ens faria feliç si trobéssim una persona o família que li donés a aquesta gateta tan bona i valenta una llar per viure els seus últims anys.

Go to top