La BIANCA ha viscut fins a poc a una colònia controlada a Caldes. Un dia un dels voluntaris que gestionava la colònia es va adonar que tenia sang a les orelles i la van portar al centre perquè la visités un veterinari.

Per desgràcia li van diagnosticar un càncer a les orelles. Com que la BIANCA es una gata gran d’edat vam decidir no tornar-la al carrer i cuidar-la al centre tot el temps possible. Així podrà viure els seus últims anys tranquils i sense sobresalts que comporta la vida al carrer.

La BIANCA és una gata tranquil·la i que agraeix molt unes carícies i altres atencions. Ella de joveneta deu haver estat una bellesa. Fixeu-vos en els seus ulls blaus i la taca fosca sobre el blanc a l'ull esquerre. I com bé diuen... “QUIEN TUVO, RETUVO”

Encara que està acostumada a conviure  amb altres gats, a la gatera prefereix buscar-se un llitet a un lloc tranquil i observar des d'allà els altres. I, sobretot, li agrada molt dormir.

Nosaltres pensem que estaria molt bé vivint a una casa tranquil·la on els adoptants poden gaudir de la seva companyia  i estimar-la molt. I, encara que sabem que serà molt difícil trobar uns adoptants que vulguin adoptar una gateta  sènior i que la vulguin estimar i entendre, no perdem l’esperança. Perquè si ella ha estat una lluitadora tota la seva vida, nosaltres no podem ser menys.

Go to top