Hola em dic Casandra sóc una gata que ara mateix estic d'acollida a la protectora de Caldes Animal, juntament amb altres gatets. Tot i que em tracten molt bé, m'agradaria trobar a una família que em cuides i m'estimes, perquè on sóc ara mateix potser som masses gats per conviure.

Perquè em coneixeu una miqueta més, us vull explicar la meva història: vaig arribar a la protectora el maig del 2014, que m'hi va portar la Maribel. Un parell de mesos abans, si no recordo malament, ja que aquests dies van ser molt tristos per a mi al no entendre el per què estava abandonada al carrer, vaig veure que una dona, la Maribel, li donava de menjar a una gateta de carrer i al tenir tanta gana li vaig demanar que me'n dones a mi també. Però jo no era feliç i necessitava la calor humana i per això, va decidir portar-me on sóc ara.

Sóc una gata molt bufona perquè tinc uns colors no gaire usuals: em destaquen el meu gris perla i blanc, amb alguna taqueta beix que aconsegueix donar-me un toc molt original. Bé, això és el que sento quan la gent em veu... Però malauradament, no acostumo  a destacar gaire a la gàbia perquè sóc força tímida i si no t'acostes a mi, al principi, jo no ho faré. Això sí, quan ja et tinc confiança, sóc molt mimosona i m'encanta que m'acaronis.

Tinc l'esperança de que algun dia algú, potser tu, em vingui a buscar i em porti a casa seva, per poder començar la nostra història repleta de bons moments i vivències que recordarem sempre. T'espero, no triguis...

Go to top