La llegada de AVI a La Prote va ser tempestuosa…literalment. Va ser recollida al voral d’una carretera molt transitada de Caldes de Montbui un dia de intensa pluja. No sabem si va ser abandonada o s’havia perdut fruit de la tempesta. Però, per sort, va ser recollida abans que algun cotxe l’atropellés.

Quan va arribar a La Prote l’AVI estava tremolant degut a la pluja, el fred i la por. La seva mirada dolça i espantadissa et trencava el cor.

El primer que vam fer va ser eixugar-la amb unes tovalloles, fer-li uns mimitos, donar-li aigua i menjar i, finalment, posar-la en un llitet ple de mantes a una habitació seca i calorosa. Va ser llavors quan l’AVI es va començar a relaxar. La vam deixar tranquil·la i, en una estona ja estava dormint com feia temps que no feia.... d’alguna manera sabia que ara estava segura.

La seva adaptació a La Prote va ser molt fàcil i ràpida... l’AVI és un amor de gosseta. Increïblement bona amb tots els voluntaris i la resta de compis peluts. Una gosseta que li encanta rebre mimitos i carantoines d’una manera molt dolça i tranquil·la però que alhora li encanta jugar... sobretot amb la pilota de tennis. Pots estar molta estona llançant-li la pilota per que la vagi a buscar i la torni.

Estem molt contents de saber que aquell dia de pluja li vam salvar la vida i veure-la feliç cada dia és un regal que ens agradaria poder compartir amb alguna família que vulgui ser part d’aquesta història i compartir vida amb una gosseta súper bona i dolça. Anima’t a conèixer l’AVI i segur que t’enamoraràs.

Go to top