L' ÀRTIC va ser trobat sol, nerviós i prim a un carrer a Castellar del Vallés. Només arribar a La Prote ens vam adonar que era un gat molt simpàtic, afectuós i que demanava atenció de tots els voluntaris. Li encanten les carícies i les carantoines i, quan les rep, es queda tranquil i  ronroneja molt. Un veritable amor de gat!!!

Per tot això creiem que l’ARTIC no és un gat nascut al carrer, sinó que ha de ser un gat perdut, que per desgràcia no porta xip, o bé, abandonat a la seva sort i, d’aquesta manera,  condemnat a una mort trista i dolorosa. Perquè, encara que molta gent pensa que un gat “de casa” abandonat al carrer “es busca la vida” ... això no és veritat. La majoria d’aquest moren de fam, atropellats, malalts, etc.  al no estar preparats per cercar menjar, caçar, refugiar-se, etc.

Encara que per nosaltres tots els gats són súper macos.... hem de destacar que l’ARTIC és especialment maco amb el seu pelatge blanc i els seus ulls blaus. Tancant una mica els ulls te’l pots imaginar al Pol Nord jugant amb un os polar, una foca, una guineu i en QUENTIN a fet i amagar.

Esperem que aviat l’ARTIC trobi una família tan increïble com ell.

Go to top