En GALILEO és un gat nascut al carrer i alimentat per una família increïble que, encara que a casa seva conviu amb 10 gats treu temps i ganes per alimentar als animals més necessitats. Degut al gran número de gats que ja tenen a casa no van poder adoptar de manera definitiva a en GALILEO, encara que és un encant de gat i súper afectuós.

Després de parlar amb ells i comprovar la situació dels gats, els riscos de restar al mateix lloc, etc. vam decidir portar en GALILEO i els seus germans a La gatera per tal que poguessin ser adoptats i passar a viure amb bones famílies que els estimin.

L’adaptació d’en GALILEO  a La Gatera al principi no va ser fàcil, no se’n refiava de la gent i no es deixava tocar. Però, poc a poc, amb l’esforç i amor del voluntaris de La Gatera això ha anat canviant molt. Ha agafat confiança i, a l’igual que els seus companys, demana  atenció, mimos i carantoines.

GALILEO  és tot un senyor gat, d'una mida tant gran com el seu cor, i amb tot el porte i bellesa pròpia d'un gat atigrat increïble.

Esperem que aviat trobi una família que l’estimin com si fos el centre de la galàxia.

Go to top