La història de la DASHA a Caldes Animal va començar quan una noia de Sentmenat va trobar una gata ferida al carrer. Tenia la cua aixafada i feia molt mala pinta. Per sort, de seguida la va portar al veterinari. Allà li van fer una primera cura: embenant la cua i punxant-li un antibiòtic, esperant no haver de tallar-li la cua.

A part de la ferida a la cua, la DASHA estava plena de pipi. Ens imaginem que es va fer pipi a sobre de l’ensurt i del dolor que patia... pobreta.

D’aquesta manera va arribar a La Prote. I, uns dies després, la veterinària ens va dir que li traguéssim el bandatge per veure com estava. I la cosa no estava bé, tenia la cua al "rojo vivo", i vam començar el tractament: aplicant pomada i deixant la ferida sense embenar.

La DASHA és tant bona que es deixar fer de tot sense queixar-se. Això si, mentre la manipulem li donem unes xuxes per distreure-la. Li encanten!!! A més a més de tot això, li hem de posar una campana perquè no es pugui llepar i treure la pomada. Pobre, ara ha de menjar la llauneta amb la pastilla d’antibiòtic amb la campana posada. Però té molta gana i s'ho menja tot sense protestar. I, en lloc de sorra, li posem diaris al sorral perquè no s'embruti la cua.
Després de diverses visites dels veterinaris al centre, com que han vist malament la cua de la DASHA han decidit amputar-la. És el més sensat. Abans que s’infectés, necrosés i perillés la seva vida.

Volien aprofitar que estigues anestesiada per esterilitzar-la però resulta que ja ho estava. Moltes vegades no es pot saber si una gata està esterilitzada o no ja que la cicatriu desapareix per complert.
Al ser una gata ja esterilitzada i a mes molt afectuosa es evident que ha de ser d'algú. Algú que encara no la troba a faltar i encara no ens ha trucat per preguntar si hem trobat el seu gat. O simplement no té cap interès en recuperar-la, com en tants altres casos? Pobre DASHA!!!

Després d’uns dies de recuperació, avui la Dasha ja es troba millor. L'efecte de la anestesia ja ha passat i la ferida de la cua es veu molt bé. Li ha quedat una cua mini. Es una gateta molt bona i no para de demanar carícies. Però li molesta la campana que porta i amb ella posada no es pot netejar. A veure si aviat se la podem treure.

Esperem que la DASHA es recuperi aviat i trobi una bona família que l’estimi i vulgui ésser der estimada per la DASHA.

Go to top