Apadrinat: No
Adopció Solidària: SI
Recollit a:  


Nom: BRUNO
Raça: Europeu
Pel: Curt
Edat: x
Sexe: Mascle 
Caràcter: En Bruno ha tingut molt mala sort Era un cadell quan va arribar a casa. Un regal d’un amic que el va trobar i no sabia que fer-ne. Era un gat poc amigable amb el noi, i quan la seva novia va anar a viure amb ell, les coses van empitjorar. Es veu que la noia no era amant dels gats i menys d’un gat no gaire ¨fàcil¨.

En Bruno va créixer i es va fer molt gran. Sovint es tirava al les cames i peus quan algú s’acostava, sobretot si venia alguna visita a casa. Si el volien acariciar els volia mossegar. Així que només era un gat tolerat però no estimat.

Quan la dona es va quedar embarassada tenia claríssim que aquest gat no es podia quedar a casa. Tenia por de que podia fer mal al nen. Es negava a intentar aconseguir una millora del comportament amb l’ajuda d’un educador de gats. Tampoc trobava cap amic ni familiar que és hagués quedat amb en Bruno. Ningú volia un gat, ni molt menys amb ¨mala llet¨.

I així va ser que, abans que nasqués el nen, en Bruno va acabar a la Protectora. Amb 5 anys!!!! Pobre gat!!!!

A La Prote:

Amb aquests antecedents no era d’estranyar que li teníem por. I era cert, es tirava als nostres peus i al principi no ens atrevíem tocar-lo.

Però com que estimem els gats amb bogeria (i això els gats ho noten), a poc a poc Bruno va deixar de tirar-se als nostres peus. El començàvem a acariciar. De fet ha millorat moltíssim en aquest aspecte. Encara que després d’unes carícies ja en te prou. Sabem que això només es un problema de comportament que amb unes senzilles pautes, amor i temps (que a la Protectora moltes vegades ens falta) es pot solucionar.

Sabem que en Bruno està desconcertat d’haver estat abandonat per a la seva família i això ens entristeix molt. Es un gat que sempre està pendent de nosaltres, ens ve a saludar quan entrem a la gatera, sempre ens acompanya i mira amb interès el que estem fent.

Desitgem que pugui viure una altra vegada amb una família, i aquesta vegada per sempre. Amb una família o persona que estima un gat tal com es, i amb el seu amor pugui aconseguir que en Bruno sigui feliç.

Estat: En adopció
En adopció des de: Abril 2015


Go to top