Encara que la nostra tasca de buscar cases que adoptin o acullin els nostres gossos i gats mai para, a vegades, per diferents raons alguns dels nostres animals passen llargues temporades a les instal•lacions de protectora. I, encara que allà els cuidem, alimentem, estimem, etc. Tant com podem no hi ha res millor per un gos o gat que viure a una casa on ésser i fer feliç a una familia o a una persona.

Així que, si actualmente no pots tenir-ne cap animal o no pots viure amb més dels que ja tens, però estimes els animals t’oferim la possibilitat d’apadrinar un dels nostres animal.

Quins animals están dintre del pla d’apadrinaments?
En principi tots, però volem donar prioriat a aquells amb menys possibilitats d’adopció. És a dir, malalts, massa grans, etc.

Que aporta a l’animal l’apadrinament?
Els diners dels apadrinaments, com es natural es dedicaran a garantir una millor qualitat de vida a l’animal adoptat, i a la resta dels animals del nostre refugi per sempre. A més a més, si el vens a visitar ajudaràs a la seva sociabilització i, amb això, afavorir una possible futura adopció.

Que m’aporta a mi ésser padrí?
Apadrinant un gat o un gos de Caldes Animal, a més a més de sapiguer que millores la condicions de vida dels animals abandonats, et permetrà crear un fort vincle amb ell que es podrà fer cada vegada més fort si t'animes a venir a passejar-lo, netejar-lo, jugar amb ell, etc.tu sol o amb la familia i amics (en els horaris d’atenció al públic o dies convinguts i sempre respectant les normes internes de la protectora). A més a més, rebràs fotografíes i informació periódica de l’estat del teu animal apadrinat: adopcions, emergències sanitàries (no es demanarà aportació econòmica extra), etc.

Quin preu té l'apadrinament?
El preu és opcional, pots aportar segons les teves  possibilitats (6, 10, 15 €/mensuals). Posa't en contacte amb nosaltres i en parlem.

Quant temps durà l'apadrinament?
Només el temps que tú vulguis. Per aquesta raó et recomenem que no ha facis sino ho tens clar, per que els animals no són joguines.

Si vull apadrinar...que he de fer?

Posa't en contacte amb nosaltres per email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. , telefon: 666.526.181 o vine a visitar-nos

 

Pots veure els peluts apadrinats  AQUÍ

 

Go to top