La historia feliç de Josué començaa l’octubre de 2008. Sóc voluntària a Caldesanimal, tasca que m’omple moltísim i em dona moltes alegries, per això de vegades he fet acollides de gossos o gats. Al setembre de 2008 vaig fer acollida d’una gateta que van acabar adoptant un mes després, a casa ja hi havia la Marrameu (la nostra primera gata) i el Coto’o(el nostre gos). Quan varem donar en adopció a la gateta, tothom i quan dic tothomtambé estan inclosos els peluts, varem passar uns dies molt tristos, però a la vegada contents per ella, ja que tenia una nova llar.

Quinze dies després i mentre estava treballant a la meva botiga, va aparèixer una gateta tigrada molt petiteta . El primer dia que va entrar li vaig poder posar de menjar , però no es va deixar tocar, no va ser fins tres dies després que no la vam poder agafar . Cada dia venia i després s’amagava entre els testos. La vaig portar a casa i ho vaig comunicar als meus amics de Caldes animal, per tal que la posessin en adopció. Els dies van anar passant i la meva filla petita,la Judith , va batejar la gateta amb el nom de Josué, sí, ja sé que és nom de gat,però ella va dir que Josué s’assemblava al nen de la pel·lícula la vida és bella. Aquest va ser el començament de la historia feliç de Josué. Les meves filles hem van dir que si el dia de Nadal encara estava a casa es quedaria. I així va ser, el dia de Nadal , el tió ens va concedir aquest desig.

Ara estem al 2011 i Josué , és una més de la família, té les seves trifurques i persecucionsamb la Marrameu , però gairebé sempre ho fan jugant , s’estimen molt. El Coto’o, el nostre gos, sempre li fa petons i quan es barallen les dues gates , les renya, no li agrada la violència.I la meva filla Judith diu que quan faci 18 anys, li hauré de posar al seu nom, perquè diu que és més seva que nostra i té raó, Josué i ella tenen una relació molt especial : si Josués’enfada amb algú de nosaltres, ella ho sap, no sé com s’ho fa ,però és així.

Si alguna vegada teniu dubte de si heu d’adoptar un gat o no ,no us ho penseu, endavant. Tindreu un animal a la vegada Fidel i autònom, agraït i divertit. De veritat, tota una experiència!!!!

Go to top