Això va passar un dissabte de festa major. Jo plegava de la feina i anava cap a casa i es va acostar una gossa plena de punxes i amb una panxa plena de gossets. La vaig portar a la policia però no tenia xip. La vam portar al veterinari i va dir que els gossets estaven bé.
Els de la protectora em va demanar si la podia tenir en acollida, perquè era festa major estava a punt de parir i s' acostaven pluges. Bé l' Ona va entrar a casa i ja no va sortir més. Al cap de pocs dies va tenir els 4 cadellets. Ja en teniem aparaulats dos, però a mida que s' acostava el dia de donar-los, més dificill es feia.
En resum, que després de reunió familiar vam decidir quedar-nos també els cadells menys un perquè una fàmilia amb dos nens estaven molt il.lusionats i ens va saber greu donar el disgust als nens.
Bé en l' actualitat viuen a casa l' Ona , la Taca, Lars i Trasto. Estem enfeinats, però també molt feliços. Ens els estimem molt i ells també ens corresponen.
Quan ens diuen que estem bojos, contestem potser sí bojos, enfeinats però per res del món ens separariem de cap d' ells.
Us envio fotos: Del primer dia que vaig trobar l' Ona, dels cadells i de com són ara.

Un petó a tos de l'Anna and company

Go to top