Aquesta és la història de la Nena. Una gosseta que vaig adoptar de la protectora de Caldes de Montbui, de la que sóc voluntària. Va ser en una de les visites que faig per passejar gossets i donar-los molta estima que la vaig conèixer... A la protectora li deien Cloe i destacava pel seu caràcter afable amb les persones però més difícil amb altres gossets, sobretot amb la seva arxienemiga...Aura.

Els primers mesos de Nena a casa no han estat flors i violes degut a diferents elements: la seva actitud agressiva amb els membres felins de la meva família i uns problemilles de salut que hanafectat a Nena. En relació a aquests últims, té leishmania, per la qual va rebre i rep la medicació adequada, i també te una al·lèrgia alimentaria als hidrats de carboni, pèl qual menja un pinso especial. Així doncs, podeu veure que no està del tot bé de salut però gràcies al tractament està molt bé i, com podeu veure, superguapa.
Per la seva part, per solucionar els petits problemes de comportament, hem estat fent cursos d'ensinistrament i educació en positiu amb en Santi Vidal. Jo segueixo estudiant molt i practiquem la nena i jo tots els dies (amb els seus descansos pertinents). I amb esforç, paciencia i molt amor és tota una campiona.
M’encantaria poder venir molt a la gossera però per desgràcia en aquests moments no és possible. Sapigueu doncs, que dono veus a tothom de la gossera perquè col·laborin amb el que puguin, i que sempre us tinc al cap. Tinc moltes ganes de venir i espero fer-ho el més aviat possible.
Una forta abrasada i molts i molts petons per tots, voluntaris, col·laboradors i tothom. I, com no, molts mimos pels millors de tots i els nostres protagonistes, els nostres peluts que ens fan la vida més bonica , més agradable i que ens donen tant a canvi de res.

Nena,gatets & Eva.

Go to top