Som la Carla i la Carlota que volem compartir amb tots aquells que visiteu la pàgina de la protectora la nostre HISTORIA FELIÇ.....

Tot va començar en el moment en que vem decidir adoptar un gos. Vivim a una urbanització i fins el moment compartiem les nostres vides amb una Yorkshire (Xula) i una Cocker Spaniel (Nala), pero ens faltava alguna cosa.... Tant la Carla com jo voliem un gos gran i ens vam animar a visitar la pagina web de la protectora.... I mirant i mirant i mirant..... Allà estava "Ell".... El PELUT, gros, pelut,.. amb cara de bo.... I ens vem enamorar només de veure'l. A més, el fet que fos un dels gossos més antics de la protectora encara ens va engrescar més a conèxe'l ja que voliem donar-li tot allò que no havia pogut tenir durant aquest llarg any.... Així que vem esperar a la desfilada de gossos de la festa major.. Vam arribar les primeres (crec que abans que els voluntaris, jejejeej) i vam esperar i esperar fins que el vem veure entrar per la porta del parc. La Carla i jo vam cridar,.... "El Pelut!!!!" Ens vam acostar el vaig acariciar i automaticament vem decidir adoptar-lo.

Com és el Pelut? És simplement un gos genial, carinyós, juganer i que ens ha aportat molta felicitat a les nostres vides.... Li encanta passejar per la muntanya, perseguir ocells que volen, les pilotes de futbol i basquet (les tenim toootes trencades) i és un gos obedient i protector.

La segona part de la història va ser més improvitzada..... pero el resultat ha estat fascinant.... Voliem conèixer el Thor (guapíssim per cert) per tal d'adoptar-lo, vam anar amb el Pelut i la Xula a la casa d'acollida per que es coneguéssin pero finalment, la persona que el tenia en acollida se'l va quedar. La qual cosa em va alegrar molt.
Aquell mateix dia vaig acompanyar a una familia amiga meva a la protectora ja que volien veure uns cadells que havien arribat,... i, quina va ser la sorpresa!!!!!! La Lua, una golden negra preciosa, sortia a passejar, l'acaricio i se'm abraça, si si si literal se m'abraça. Em van explicar que no menjava, que tenia moltes pors i que encara estava en periode d'acollida,.... la vaig mirar i li vaig dir "Tu no dorms avui a la gabia!" Així que lavaig pujar al cotxe, me la vaig endur d'acollida i finalment el 5 de març la vem adoptar

Com és la Lua? És la gossa més perfecta que mai he conegut,... guapa, simpàtica, tranquil·la, super carinyosa, obedient,... No tenim paraules per descriure aquest animal. Ens ha aportat molta pau. Una abraçada de la Lua és tant especial que fins i tot la volem portar amb nosaltres a una associació de la qual som padrines i que fa teràpies per nens i nenes amb discapacitats psiquiques i físiques a través de l'equitació. La Lua farà molt i molt bé de voluntaria amb nosaltres i reportarà moltes coses bones a tots aquests nens.

Us animem a tots aquells que visiteu aquesta pàgina que no us priveu del plaer de disfrutar d'una dels millors amics de l'home i per altre banda, donareu la oportunitat de viure una vida millor a uns éssers que realment s'ho mereixen.

Gracies a tots els voluntaris/ies que feu això possible

Carla i Carlota

Go to top