Si creus que ara és un bon moment per adoptar un animal de Caldes Animal , posat en contacte amb nosaltres per email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o truca al 666-526-181.

Caldes Animal t'assessora sobre quin animal és el més adient per a tu segons els teus desitjos, caràcter, activitat física, l'entorn on es trobarà, etc. segons el caràcter de cada animal.


1. Requeriments per adoptar un animal:

* Ser entrevistat per un membre de Caldes Animal
* Ser major d’edat (presentar el DNI)
* Signar el contracte d’adopció
* Col.laboració en les despeses de l'adopció (punt 2)
* Acceptar el seguiment de la situació de l’animal després de l'adopció.


2. Finalment rebràs l'animal amb CONTRACTE D’ADOPCIÓ que inclou:

* Revisió veterinaria de l'animal per garantir el seu estat de salut
* Esterilització o amb el compromís d'esterilització si en aquell moment no fos possible (p.e. cadells)
* Vacunació
* Desparasitació interna i externament
* Identificació mitjançant microxip

 

 

Leer másQue he de fer per adoptar?

Si vols tenir un animal de companyia (gos o gat) has de saber que adoptar és l'alternativa més vàlida, davant la compra, degut a que ofereix moltes avantatges:

* Dones una segona oportunitat a un gos o gat que t'ho agrairà tota la vida.
* Aquesta modalitat t'ofereix la possibilitat d'escollir l’animal que millor s’adapti a tu. Degut a que és possible venir a la protectora Caldes Animal a conèixer prèviament l’animal, sortir a passejar amb ell tu sol o amb la teva família i/o amics, rebre consells i informació  i, d'aquesta manera, escollir l'animal ideal pel teu caràcter, estat físic, espai per viure, etc.

Però RECORDA, un animal no és una joguina i abans d’adoptar fes-te les següents preguntes de tinença responsable:

·    Quin temps li podràs dedicar?
·    Disposes de l'espai suficient?
·    Tota la família hi està d'acord?
·    Quan estigui malalt t'hi podràs dedicar?
·    Quan facis vacances, que faràs amb ell?
·    Podràs fer front a totes les despeses que comporta?
·    Tindràs cura que hi hagi una correcta convivència?
·    Coneixes l'ordenança municipal de tinença d'animals?
·    Coneixes les obligacions legals que assumeixes?

D’aquesta manera, cal reflexionar molt bé la possible adquisició d'un animal de companyia de manera prèvia a la seva arribada que, si amb sort es pot prolongar molts anys (aproximadament un gos viu una mitja de 14 anys i un gat 20 anys). Sempre mantenint-lo en bones condicions higienicosanitàries, de benestar i de seguretat, alimentar correctament, educar a casa i al carrer (en el cas dels gossos) estant totalment PROHIBIT les agressions físiques o mentals, respectar les normes cíviques establertes per afavorir la convivència, regulada en la legislació vigent, tals com no fer sorolls, no ubicar la residència del teu animal a balcons o terrasses, respectar els espais comuns i portar el gos sempre lligat pel carrer i si cal amb el morrió (recorda que hi ha gent a qui no li agraden els animals), s’han de recollir els excrements al carrer, parcs, etc.

Si finalment et decideixes a adoptar posat en contacte amb nosaltres per correu electrònic:  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o truca’ns al 666-526-181.

La Llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença de gossos considerats potencialment perillosos, regula la tinença d'aquests animals per poder garantir la seguretat dels ciutadans i les ciutadanes i la d'altres animals, amb la finalitat d'establir un marc jurídic a Catalunya en aquest àmbit.

Posteriorment, l'estat, va aprovar el Reial decret 287/2002, de 22 de març, (BOE 74) que regula també aquesta matèria en els aspectes següents:

Leer másTinença de gossos potencialment perillosos

Go to top