Si creus que ara és un bon moment per adoptar un animal de Caldes Animal , posat en contacte amb nosaltres per email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o truca al 666-526-181.

Caldes Animal t'assessora sobre quin animal és el més adient per a tu segons els teus desitjos, caràcter, activitat física, l'entorn on es trobarà, etc. segons el caràcter de cada animal.


1. Requeriments per adoptar un animal:

* Ser entrevistat per un membre de Caldes Animal
* Ser major d’edat (presentar el DNI)
* Signar el contracte d’adopció
* Col.laboració en les despeses de l'adopció (punt 2)
* Acceptar el seguiment de la situació de l’animal després de l'adopció.


2. Finalment rebràs l'animal amb CONTRACTE D’ADOPCIÓ que inclou:

* Revisió veterinaria de l'animal per garantir el seu estat de salut
* Esterilització o amb el compromís d'esterilització si en aquell moment no fos possible (p.e. cadells)
* Vacunació
* Desparasitació interna i externament
* Identificació mitjançant microxip

3. L'animal adoptat no té preu, és massa valuós. Però l'adopció comporta certes despeses verterinàries (exposadas al punt 1) de les quals l'adoptant s'haurà de fer càrrec només d'una part. D'aquesta manera, els preus de les adopcions són els següents:

* 120 euros per gos (adult)
* 150 euros per gos (cadell)
* 100 euros per gat (cadell o adult)
* 0 euros en les adopcions solidàries. Les condicions  d'aquestes són:
***** Gos o gat que porti molt temps a la protectora
***** Gos o gat amb complicacions de salut concretes
***** Gos o gat d'edat avançada (més de 7 anys)

 

Leer másQue he de fer per adoptar?

L'animal adoptat no té preu, és massa valuós. Però l'adopció comporta certes despeses verterinàries (exposadas al punt anterior) de les quals l'adoptant s'haurà de fer càrrec només d'una part. D'aquesta manera, si el preu de les adopcions "normals" és de 100 euros, el preu de les adopcions solidàries és els següents:


* 0 euros en les adopcions solidàries. Les condicions  d'aquestes són:
***** Gos o gat que porti més de dos anys a la protectora
***** Gos o gat amb complicacions de salut concretes
***** Gos o gat d'edat avançada (més de 7 anys)Els requisits per adoptar, les  condicions d'entrega, etc. són les mateixes que en la resta d'adopciones:

 

Leer másAdopcions solidàries

Si vols tenir un animal de companyia (gos o gat) has de saber que adoptar és l'alternativa més vàlida, davant la compra, degut a que ofereix moltes avantatges:

* Dones una segona oportunitat a un gos o gat que t'ho agrairà tota la vida.
* Aquesta modalitat t'ofereix la possibilitat d'escollir l’animal que millor s’adapti a tu. Degut a que és possible venir a la protectora Caldes Animal a conèixer prèviament l’animal, sortir a passejar amb ell tu sol o amb la teva família i/o amics, rebre consells i informació  i, d'aquesta manera, escollir l'animal ideal pel teu caràcter, estat físic, espai per viure, etc.

Però RECORDA, un animal no és una joguina i abans d’adoptar fes-te les següents preguntes de tinença responsable:

·    Quin temps li podràs dedicar?
·    Disposes de l'espai suficient?
·    Tota la família hi està d'acord?
·    Quan estigui malalt t'hi podràs dedicar?
·    Quan facis vacances, que faràs amb ell?
·    Podràs fer front a totes les despeses que comporta?
·    Tindràs cura que hi hagi una correcta convivència?
·    Coneixes l'ordenança municipal de tinença d'animals?
·    Coneixes les obligacions legals que assumeixes?

D’aquesta manera, cal reflexionar molt bé la possible adquisició d'un animal de companyia de manera prèvia a la seva arribada que, si amb sort es pot prolongar molts anys (aproximadament un gos viu una mitja de 14 anys i un gat 20 anys). Sempre mantenint-lo en bones condicions higienicosanitàries, de benestar i de seguretat, alimentar correctament, educar a casa i al carrer (en el cas dels gossos) estant totalment PROHIBIT les agressions físiques o mentals, respectar les normes cíviques establertes per afavorir la convivència, regulada en la legislació vigent, tals com no fer sorolls, no ubicar la residència del teu animal a balcons o terrasses, respectar els espais comuns i portar el gos sempre lligat pel carrer i si cal amb el morrió (recorda que hi ha gent a qui no li agraden els animals), s’han de recollir els excrements al carrer, parcs, etc.

Si finalment et decideixes a adoptar posat en contacte amb nosaltres per correu electrònic:  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o truca’ns al 666-526-181.

La Llei 10/1999, de 30 de juliol, sobre la tinença de gossos considerats potencialment perillosos, regula la tinença d'aquests animals per poder garantir la seguretat dels ciutadans i les ciutadanes i la d'altres animals, amb la finalitat d'establir un marc jurídic a Catalunya en aquest àmbit.

Posteriorment, l'estat, va aprovar el Reial decret 287/2002, de 22 de març, (BOE 74) que regula també aquesta matèria en els aspectes següents:

Leer másTinença de gossos potencialment perillosos

Go to top