La història de la DASHA a Caldes Animal va començar quan una noia de Sentmenat va trobar una gata ferida al carrer. Tenia la cua aixafada i feia molt mala pinta. Per sort, de seguida la va portar al veterinari. Allà li van fer una primera cura: embenant la cua i punxant-li un antibiòtic, esperant no haver de tallar-li la cua.

A part de la ferida a la cua, la DASHA estava plena de pipi. Ens imaginem que es va fer pipi a sobre de l’ensurt i del dolor que patia... pobreta.

D’aquesta manera va arribar a La Prote. I, uns dies després, la veterinària ens va dir que li traguéssim el bandatge per veure com estava. I la cosa no estava bé, tenia la cua al "rojo vivo", i vam començar el tractament: aplicant pomada i deixant la ferida sense embenar.

La DASHA és tant bona que es deixar fer de tot sense queixar-se. Això si, mentre la manipulem li donem unes xuxes per distreure-la. Li encanten!!! A més a més de tot això, li hem de posar una campana perquè no es pugui llepar i treure la pomada. Pobre, ara ha de menjar la llauneta amb la pastilla d’antibiòtic amb la campana posada. Però té molta gana i s'ho menja tot sense protestar. I, en lloc de sorra, li posem diaris al sorral perquè no s'embruti la cua.
Després de diverses visites dels veterinaris al centre, com que han vist malament la cua de la DASHA han decidit amputar-la. És el més sensat. Abans que s’infectés, necrosés i perillés la seva vida.

Volien aprofitar que estigues anestesiada per esterilitzar-la però resulta que ja ho estava. Moltes vegades no es pot saber si una gata està esterilitzada o no ja que la cicatriu desapareix per complert.
Al ser una gata ja esterilitzada i a mes molt afectuosa es evident que ha de ser d'algú. Algú que encara no la troba a faltar i encara no ens ha trucat per preguntar si hem trobat el seu gat. O simplement no té cap interès en recuperar-la, com en tants altres casos? Pobre DASHA!!!

Després d’uns dies de recuperació, avui la Dasha ja es troba millor. L'efecte de la anestesia ja ha passat i la ferida de la cua es veu molt bé. Li ha quedat una cua mini. Es una gateta molt bona i no para de demanar carícies. Però li molesta la campana que porta i amb ella posada no es pot netejar. A veure si aviat se la podem treure.

Esperem que la DASHA es recuperi aviat i trobi una bona família que l’estimi i vulgui ésser der estimada per la DASHA.

KANDISKI va arribar a Caldes Animal perquè una voluntària el va trobar rondant casa seva buscant menjar durant uns quantes dies. El va agafar amb una gàbia trampa per portar-lo a la Prote.

A l’arribar no teníem clar si era un gat salvatge que no es deixa tocar o si era sociable però tenia molta por.

Però de seguida ens vam adonar que era un tros de pa,  que li encantava rebre atenció i carícies.  Ens vam sorprendre que un gat tan afectuós i simpàtic no portés xip...  Havia de ser d’algú que potser l’havia perdut. Així que vam posar cartells per tot el poble, per buscar el seu amo, però no vam tenir èxit. Ningú el va reclamar.

Al principi ens vam adonar que no estava  acostumat a estar amb altres gats i es barallava força.  Fet que ens fa pensar encara mes que en KANDINSKI va créixer a una casa i va ser abandonat o es va perdre.

 

Com que no pot estar amb altres  gats KANDISKI ara està a una casa d'acollida. Allà ens diuen que es com un peluix. Es deixa agafar en braços com un nen.  Qui vol compartir la seva vida amb aquest gat jove, guapo i afectuós? T’animes?

La DESY ens va arribar de la protectora d'Argentona, Protectora d’animals que abans tenia conveni amb l'Ajuntament de Santa Perpetua.

Des del primer moment la DESY va ser molt simpàtica amb tots els voluntaris de La Gatera. DESY és una gateta jove a qui l’hi encanta rebre mimitos i magarrufes i no dubta en demanar-los de manera persistent però amable i tranquil·la.

I que dir del seu porte, és una gateta molt maca amb un pel blanc brillant i un ulls que enamoren només mirar-los.

Anima’t a conèixer a DESY i gaudeix de la seva companyia. Ella segur que estarà molt feliç si tu fossis el seu company de joc!!!

En TEDDY va viure a una colònia que s'havia de desallotjar per unes obres i el vam reubicar a la nostre colònia artificial al centre. 

Era l'únic gat de la colònia que no fugia quan posàvem  menjar i aigua als gats. Es quedava ben tranquil observant el paisatge i prenent el sol. I un dia, no ho esperàvem, es va apropar fins a nosaltres esperant que omplíssim la menjadora. A partir d'aquell dia ens rep sempre amb una salutació i fins i tot s'estira a terra perquè li gratem la panxa i així es queda molt a gust. 

Això ens demostra que en TEDDY va ser un gat que ja havia conviscut amb gent abans de viure al carrer i que segurament estaria molt feliç  a casa d'una família que l'estima. En TEDDY es un mascle gran, pelut, i preciós amb els seus ulls blaus i s'assembla a un ós de peluix, per això el seu nom TEDDY.

 

 

La BLONDIE va arribar a la Prote sent un cadellet. Fruit d'una gata no esterilitzada que va parir els seus petits al carrer. Un fet molt trist degut a que un alt percentatge dels gats nascuts al carrer moriran en poc temps fruit de malalties, fred, atac d’animals, cotxes, etc.

Al principi la BLONDIE va tenir molt de por de la gent. Encara no li agraden molt les persones, però no deixarem d'intentar-ho fins que es converteixi en aquesta gata carinyosa com el seu germà en FUJI. Estem segurs si estigués a una llar on la mimessin i la estimessin es  convertiria en una gateta molt afectuosa. Dóna-li una oportunitat a aquesta bellesa rossa tant joveneta i entra en una “Nova Onada” i ... ROCK and ROLL!!!

 

Go to top