En aquesta secció intentarem mostrar articles que poden resultar d'interés alhora de conèixer millor als nostres amics peluts. Degut a que moltes vegades, la manca d'informació és un dels majors perills per la bona convivència i un dels motius d'abandonament.

 

Quan penses en la diferència entre un animal de raça i un animal creuat moltes vegades la imatge mental que formem és molt diferent, moltes vegades degut a la imatge que molts medis de comunicació insisteixen en mostrar. Així, és normal com dintre d’un programa tant familiar com “veterinaris” veure una història d’un gos de raça que viu en una llar, amb molts cuidats, que compateix en concursos, etc. Tot això amb un aire molt optimista i positiu. Mentre que, 10 minuts després, en parlar d’un animal creuat o de protectora, la cosa canvia. Les imatges són gosseres plenes, gossos tristos, malalts, etc.

Leer másCreuats: els animals exclusius

Fotografiar una mascota pot ser un exercici gratificant. No hi ha mascotes lletges: gossos, gats, .. tots són guapíssims i fotogènics. Però has intentat fotografiar alguna vegada al teu pelut i no has obtingut grans resultats ? No et preocupis, no és que el teu animal de companyia sigui lleig ni de bon tros, ets tu qui no controla de fotografia ;) No passa res , per això estem aquí, per aprendre junts.

En aquest article facilitarem una sèrie de trucs i consells ...

Leer másConsell per fotografiar al teu amic pelut

Segons diversos estudis el 15 % dels abandonaments de gats van ser motivats pel naixement d'un fill. I una de les principals causes  és la por inculcada a moltes mares embarassades a que el nadó neixi amb toxoplasmosi : "Per desconeixement de la malaltia , molts professionals de la salut han creat una alarma social en aquests últims anys , aconsellant de manera equivocada a les dones embarassades i contribuint indirectament a l'abandonament d'animals domèstics ".

Leer másAbandonament de gats per prescripció mèdica

Sorprenentment per molta gent, durant molt i molts anys, el sobrenom dels Pit Bulls als Estats Units va ser "El gos mainadera". Així, durant generacions, si tenies fills, volies mantenir-los segurs i gaudir d’un gos, la raça més fiable per famílies amb nens eren els Pit bulls.

 

 

Leer másPIT BULL: El gos mainadera

El que per nosaltres és fonamental o agradable, per a la nostra estimada mascota pot ser letal. Normalment, el gos s'allunya instintivament d'aquests aliments, però un descuit o emmascarat per olors d'altres aliments pot fer que els consumeixi.

És a dir, no hi ha d'alimentar al nostre gos amb el nostre menjar, sinó utilitzar-la com a premi i en molt comptades ocasions sense utilitzar cap d'aquests productes.

 

Leer másMenjar prohibit pels gossos

Go to top